Tiedotusasiat

Mikä on Kohtaamispaikka ?

Luterilaisten herätyskristittyjen yhteinen kohtaamispaikka Kouvolaan on hanke, johon piirihallitus on valmis lähtemään mukaan. Odotamme ehdotusta tulevista toimenpiteistä ja etenemisaikataulusta. Mukaan on tiettävästi lähdössä 4-5 järjestöä ja joukko yksityisiä kristittyjä. Rukoillaan Jumalan hyvää ja viisasta johdatusta tälle hankkeelle.

Toimiston aukioloajat 2021

Muuton takia kaikki lähetyskodilla tapahtunut toiminta on tauolla ja toimisto on suljettu. Toimintojen jatkosta ilmoitetaan myöhemmin. Yleisötilaisuudet siirtyvät Kouvolan Kohtaamispaikkaan, Kouvolankatu 26:een, kun uuden toimitilan remontti on valmistunut.

Daniel Nummela lähetysjohtajaksi

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen liittohallitus
on valinnut TM, pastori Daniel Nummelan lähetysjohtajan tehtävään
1.1.2021 alkaen. Kansanlähetyksen lähetysjohtajalla on kokonaisvastuu Kansanlähetysliikkeen työnäystä ja toiminnasta.

Kuvia pdf-tiedostona.


Lähetysjohtajavastaa liikkeen strategiasta ja hallinnosta sekä toiminnasta kotimaassa ja ulkomailla. Lähetysjohtajan vastuulla on liikkeen teologinen linja, talous sekä ulkomaiset suhteet. Hän toimii Kansanlähetyksen neljän osaston osastonjohtajien esimiehenä. Osastoja johtavat viestintäjohtaja Sanna Myllärinen, apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola, kotimaisen työn johtaja Jukka Repo sekä hallintojohtaja Samuli Virtanen.

Omakustanne Cd-julkaisu

Juhani Rämän CD-levyn Lauluja matkan varrelta -Levyn lisätiedot ja tilaamisohjeet voit ladata tästä.

Piirin 50-vuotisjuhlakirja

Kymenlaakson Kl:n 50-vuotis juhlakirjatilaus: 30 € tilille FI58 6750 0120 0498 88. Viestikentään teksti Juhlakirja ja nimesi ja osoitteesi sekä lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen: timo.rama@sekl.fi

Sielunhoitopalvelu

Pekka Saukkola tarjoaa sielunhoitopalvelua Lähetyskodin tiloissa sopimuksen mukaan. Tarkemmat tiedot palvelusta voit ladata tästä.

Sivuston häiriöilmoitukset

Internet-sivuston käyttöön liittyvissä häiriöissä tai tietojen korjaamiseen liittyvissä asioissa voit lähettää sähköposti-ilmoituksen.