Tiedotusasiat


Piirihallituksen päätöksiä

Piirin syyskokous on tiistaina, 24.11. klo 18 Sarkolan seurakuntakodissa osoitteessa Suomenkatu 3 , 45120 Kouvola.
Esillä ovat yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita päättämään vuoden 2021 toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja valitsemaan uusia jäseniä piirihallitukseen erovuoroisten tilalle.

Osatoimiseksi, määräaikaiseksi toimistonhoitajaksi on 2.9. – 31.12.2020 väliseksi ajaksi kutsuttu Ritva Rantala. Hänet tavoittaa parhaiten toimistolta keskiviikkoisin klo 10-12.


Toimisto on avoinna tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 10-12. Tiistaina ja torstaina siellä päivystää vapaaehtoisena joko Kari Kailio tai Lassi Sokura.

Rahankeräyslupahakemus 1.1.2021 alkaen on jätetty poliisihallitukselle. Määräaikainen lupa muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi.

Luterilaisten herätyskristittyjen yhteinen kohtaamispaikka Kouvolaan on hanke, johon piirihallitus on valmis lähtemään mukaan. Odotamme ehdotusta tulevista toimenpiteistä ja etenemisaikataulusta. Mukaan on tiettävästi lähdössä 4-5 järjestöä ja joukko yksityisiä kristittyjä. Rukoillaan Jumalan hyvää ja viisasta johdatusta tälle hankkeelle.

Daniel Nummela lähetysjohtajaksi

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen liittohallitus
on valinnut TM, pastori Daniel Nummelan lähetysjohtajan tehtävään
1.1.2021 alkaen. Kansanlähetyksen lähetysjohtajalla on kokonaisvastuu Kansanlähetysliikkeen työnäystä ja toiminnasta.

Kuvia pdf-tiedostona.


Lähetysjohtajavastaa liikkeen strategiasta ja hallinnosta sekä toiminnasta kotimaassa ja ulkomailla. Lähetysjohtajan vastuulla on liikkeen teologinen linja, talous sekä ulkomaiset suhteet. Hän toimii Kansanlähetyksen neljän osaston osastonjohtajien esimiehenä. Osastoja johtavat viestintäjohtaja Sanna Myllärinen, apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola, kotimaisen työn johtaja Jukka Repo sekä hallintojohtaja Samuli Virtanen.

Kansanlähetys (SEKL) on lähetysherätysliike, jonka 17 piirijärjestöä toimii yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa Suomessa. Lisäksi Ruotsin Kansanlähetys toimii Ruotsissa ulkosuomalaisten parissa. Ulkomaantyössä on 57 työntekijääEtiopiassa, Japanissa, Lähi-idässä, Papua-Uusi-Guineassa, Saksassa, Venäjällä,Virossa, juutalaistyössä, raamatunkäännöstyössä sekä SAT-7:ntyöyhteydessä.  He tekevät muun muassa seurakunta-, opetus-, media- jakirjallisuustyötä sekä toimivat avustus- ja kehitystehtävissä.

Kustannustoiminnasta huolehtii Kustannusosakeyhtiö Uusi Tie.

Omakustanne Cd-julkaisu

Juhani Rämän CD-levyn Lauluja matkan varrelta -Levyn lisätiedot ja tilaamisohjeet voit ladata tästä.

Piirin 50-vuotisjuhlakirja

Kymenlaakson Kl:n 50-vuotis juhlakirjatilaus: 30 € tilille FI58 6750 0120 0498 88. Viestikentään teksti Juhlakirja ja nimesi ja osoitteesi sekä lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen: timo.rama@sekl.fi

Sielunhoitopalvelu

Pekka Saukkola tarjoaa sielunhoitopalvelua Lähetyskodin tiloissa sopimuksen mukaan. Tarkemmat tiedot palvelusta voit ladata tästä.

Sivuston häiriöilmoitukset

Internet-sivuston käyttöön liittyvissä häiriöissä tai tietojen korjaamiseen liittyvissä asioissa voit lähettää sähköposti-ilmoituksen.